Konečně mě děti půjčily na chvilku počítač. Děkuji všem za účast. Jak tu pročítám komentíky, rád se podřídím! :-))
28.03.2008 20:12:00 | Aťan
a v čem jako
chceš mít tu výdrž ?
V balení koláčků ?
V nalívání panáčků?
V rozdavání úsměvů?
Kuk, cvak do foťáčků ...
V tanci zvládneš
každou otáčku?
A pak budeš celý tejden na sr*čku?
Tak to ne!
zůstaneš doma!
miláčku ...
28.03.2008 14:57:00 | Romana Šamanka Ladyloba