Zvěrstvo
Pobíhám jako luxusní chrt
abych stihnul ...
... vyřídit se
haf, vole
rád si hraju
jsem jako koťátko
s parádním vocasem
vrr, zlato moje
třu se jako kapřík
občas vám
vytřu zrak
zrovna jako teď, pičové
hryžu jako krysa
do vašeho svědomí
vnímej co ti řikám
zrovna tobě, hele
jsem rychlej jako gepard
to je ta flekatá míca
jen sleduj
jak v mžiku zmizim ...
.
.
.
.
a až se vrátim
zase budu jako beránek
Přečteno 409x
Tipy 18
Poslední tipující: sluníčko sedmitečné, drsnosrstej kokršpaněl, el viento, Mácha, Belmon, Aťan, Marcella, Severka, Bíša, cevert, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)