Seznam
Anotace: kdyby mě živilo co by mě bavilo bylo by veseleji :)
Napíši si seznam,
bude jistě dlouhý,
věcí které neznám,
to budou moje touhy.
Napíši ho na papír,
ten položím pod hlavu,
budu hledat v duši mír,
pro svou vlastní zábavu.
Jen kdyby mi to psaní,
přineslo chléb a lože,
no tak dost už lhaní,
já jdu makat - Bože!
Přečteno 420x
Tipy 12
Poslední tipující: ziriant, Indigo, monterka, igniss, .K.r.i.s.t.y., Ctěný pán, labuť, Šerák
Komentáře (2)
Komentujících (2)