Anotace: .. začalo to jako pohádka a skončilo to hrozně.. nevím, nevím, jestli má jaro na mě ten správný vliv.. souhlasím s Vámi.. asi potřebuju do blázince :o))
Každý máme občas takovou náladu, možná to praštěné, či uhozené ... ale mi se to také moc líbí, je to krásně střeštěné :o)
21.04.2008 14:29:00 | NikitaNikaT.
blázni dál,né že bych ti to přál ,ale no prostě je to moc pěkná báseň :-)
21.04.2008 12:10:00 | Belmon
Babička ječela,u vody křičela
pak do ní skočila,byla z ní kačena.
Bude to jarem,ale je to pěkné,oddechové dílko.
21.04.2008 10:43:00 | s.e.n