Slovoportrét
Mám hlavu jako oficiální míč
k mistrovství světa v kopané
pořádaném v roce 1962
mé levé ruce říkají přátelé Šim
a té pravé Panz
huhuhu
tomu tleskám
hu
uprostřed mé hrudi
zřejmě nějaký partyzán
hloubil si zákop
vypadá ale nedodělaně
zřejmě ho dostali
chudáka
Moje záda ve tvaru písmena Q
(vědci se přou co mi to z nich čouhá
zda noha či ruka)
jsou poseta zvláštními hrbolky
takže jsem populární u malých kluků
kteří po nich jezdí autíčky
říkají tomu crossbacking
nohy mám jako gotické sloupy
s Gottovými pohyby
mám všech třináct prstů
nejsem žádná zrůda
Mým skvostem je však lapač
ženských pohledů
říkám mu
vyšpulený půlčák
leštím ho (ten půlčák!)
každý den
co naplat
Skvost je Skvost
Přečteno 394x
Tipy 22
Poslední tipující: Lota, STIMPRE, cevert, Marcella, Mácha, Žqáry, Severka, drsnosrstej kokršpaněl, Bíša, Aťan, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)