Vznešenost před spláchnutím
Anotace: (tohle není pro každého)
Tam
za dřevěnými dveřmi
s lesklou klikou
v obležení dlaždiček
já znovu usednul
a počal srát
Pach života
zabil dvě mouchy
chtivé hodování
již vytřený povstal jsem
nad jejich mrtvá tělíčka
i moudře pravil :
„Mé hovno není pro každého, hlupačky!“
Přečteno 353x
Tipy 14
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Bíša, abcabcabc, Květka Š., G.P., Aťan, STIMPRE, WAYWARD, Marcella
Komentáře (4)
Komentujících (4)