...kdyby tě slyšel, ten by nám dal. :-)) I když on má smysl pro humor, tak by byl v klidu...
30.05.2008 19:28:00 | Aťan
Přehnat s meditací?? To snad ani nejde...když to přeženeš, tak už usneš ;-)
Dneska ti dává dokonce i sám robot TYP!
30.05.2008 16:21:00 | Chancer
kroch kroch kroóch
kvíí kvíí quííčapu
po čtyrech se plazím
jen to dobré se mi
z toho pěnivého moku vrací
po slivovičce, či rumíku
někdy i dobre zvracím
30.05.2008 13:19:00 | Romana Šamanka Ladyloba
Když bude prase hodný, může se reinkarnovat třeba na vážku, jak já tomu rozumím... :-)
(hlavně mě neberte vážně, probůh...)
30.05.2008 13:03:00 | Aťan
Budha je hudba
v budoucím čase
jen prase zůstane
napořád prase...
30.05.2008 12:55:00 | zemědělec Karel Motyčka