Balme kufry
Anotace: *** dovolená české rodiny
Balme kufry,
léto začíná.
Poletuji v tranzu,
sháním bikiny.
Staré gumky seschly,
nemám jediný.
Vybrakujeme cestovky,
nakoupíme eura,
ráno v šest
si dáme
scuka u kina.
Tak už teda jedeme.
Na snídani máme
řízek z domova.
U moře se rozšoupneme!
Chleba s paštikou si dáme,
k obědu sáčkové polévky
od Vitany máme.
Voda v umývárce teče,
napijeme se!
Zaženeme žízně své,
bez koruny jediné.
Je to príma.
Sedíme večer před stanem.
Pijeme naši slivovici,
v pet láhvích víno z Moravy.
Smažíme se dál na pláži.
Nemá to chyby jediný.
Za poslední keš
si pivko s pěnou dáme,
k tomu párek v rohlíku.
Za dva roky,
až do světa vyrazíme,
to už budem v balíku.
Přečteno 380x
Tipy 2
Poslední tipující: hostmen, Psavec
Komentáře (2)
Komentujících (2)