skvěle napsáno... hádat nebudu, pražské nemocnice bych nedokázal ani vyjmenovat, natož něco víc
08.07.2008 17:32:00 | drsnosrstej kokršpaněl
Vííííííím, já to vííííím, ale nepovíííím....bo osoba je mi to blízká...už ať je pondělí...moc se mi stýská...po něze, objetí, pokecu, kafíčku...po sobech, Himouších a puse na líčku...:-)
04.06.2008 19:03:00 | Efiee
to je dost, že přišel někdo s něčím originálním. Místo vole říká sobe mě tak rozesmálo, že to nikdo ani nepostřehl. Tvoje báseň mě vnitřně naladila tak, že se o mě začali bát moji nejbližší a když jsem ji řekl v našem kroušku "Smutkemn denně smáčených lidí" všem se o trochu prohloubila paranoia a na svůj seznam stihomamů si připsali další položku. Sobi. Víc už takové věci nepiš. Dík.
04.06.2008 13:58:00 | zabiják