Co je?!
Měl jsem chuť
na pořádně drsný
borůvky s cukrem
toužil si
vymalovat jazyk
extravagantní barvou
a tak ... jsem si je dal
Chtěl jsem vytrhnout
velrybě stoličku
zatim se posaďte na prdel
než vaše uvěřitelný svaly
unesou tíhu reality
že tu stoličku
jsem si prostě vzal
Pak šel bojovat
za odolnost proti pokušení
jako generál Nešuk
co netradičně v první linii
narazil na tvůj kotníček
z odhodlání zbyl jen bajonet
no tak jsem se vzdal
Život je pes
hot dog
co nesežerete
život je děvka
hot girl
co nevojedete
život je ... a tak dál
Přečteno 469x
Tipy 28
Poslední tipující: ignor, Holis, STIMPRE, Churry, Severka, recht, Sandra_T, Levandule, Marcella, Belmon, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)