Proto tak !
Anotace: g.báseň 002
Sbírka:
G.básně
Tak si kydám , kydam
a verše tepám, tepám
a tak se zarážím,
do rýmu vrážím!
Co se hodí, tam?
čím já to zaleptám?
Zkouším to, ta i tu, to
nedaří se to, takto.
Rým co by padnul,
jakoby kamsi zahnul.
Tu do dáli hledím,
Ha,
ne,
le,
soptím, že to nejde.
Co já dám do rýmu ..
ve slovníku si porýpu.
A hle, už vím co tam dám!
Slovo šutru - makadam!!
Přečteno 508x
Tipy 5
Poslední tipující: snupicek, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (3)
Komentujících (1)