SKRČENÁ JE DEKA
Anotace: Aneb zensky pohled na uklizeni
Tělo padá na podlahu
levným pivem prochlastáno
vyvinem-li velkou snahu
usnem dřív, než přijde ráno.
Dřez se černá čímsi černým
na podlaze kusy chleba
v bordelu tom nepřeberným
najdeme vždy, co je třeba.
Dohled ženy už je pasé,
teď vzbudí se náš ID.
Muž se chová jako prase,
má-li od žen klid.
Mravouci mohou směle
kulturou se ohánět
my je pošlem do prdele
objasníme jim vše hned.
Žena totiž na malou věc
velký důraz dává
z komára pak logicky přec
dromedár se stává.
WC prkno nasáklý je
množstvím moče malým,
co na tom že malárie
kosí děti v Mali...
Co ví muži o košilích?
Neví, že se věší?
co na tom, že každou chvíli
stovky mrtvých v Bangladéši...
Raketami Amerika
zasírá nám Evropu
ač po sprše žena říká
"Ukliď si tu potopu!!"
Co na tom že v Palestině
kulomet furt štěká,
když v ložnici na peřině
skrčená je deka...
Přečteno 419x
Tipy 11
Poslední tipující: ziriant, kejtyyy, whiolet, Squat_the_world, Montynka, dropik
Komentáře (4)
Komentujících (4)