Roupová
Dneska z nebe padaj roupy
zatékaj mi do hlavy
nebránim se ...
-------------------------------------
Nikdo mi to neřekl
člověk to prostě cítí
a neví proč
mým osudovým úkolem
mělo být studování života ...
... nevybuchlého granátu
Našel jsem to v lese
vypadalo to jako vajíčko od tvora
kterého bych rozhodně
nechtěl potkat ve dne natož v noci
Leželo na zádech
(nebo na břiše – kdo to měl poznat
teprve jsem se učil)
otevřelo oči
(takže fakt na zádech)
a neřeklo ani slovo
Nevím jak
ale věděl jsem co říct
„Můžu tě prostudovat?“
Přikývlo to svou malou hlavičkou
nadchnula mě tichá bezbrannost
Jsem prasečkář
takže mě jako první
zajímalo pohlaví
Muž -
- všimnul jsem si
že mu visí
i když na podivném místě
„Jak to tímhle děláš?“
studijně mě zajímalo
První a poslední věta
kterou řekl byla
„Zatáhni si za něj a uvidíš“
Přečteno 421x
Tipy 22
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Holis, Bíša, okapovaroura, Marcella, Žqáry, hanele m., NikitaNikaT., Psavec, takova, ...
Komentáře (14)
Komentujících (10)