Časopis modní nový mám,
nic kolem sebe nevnímám.
Listuji dál a tady jsou,
ty nový trendy.
Najednou srdce buší mi,
už vidím co sluší mi.
Jsou to vlasy zkrácené,
dlouhé už nechci né a né.
Na krku modrou mašli,
v časáku Tina ji našli.
A jeto dosti kruté,
na těle tričko žluté.
Otočím stránku a už to vidím,
vždyť já se vlastně stydím.
Červené kalhoty-to je k zlosti,
za chvíli už mám po radosti.
Moda však udává nový směr,
ten který přichází na závěr.
Podívaná je to pro Bohy,
zelené dřeváky na nohy!