Alkoholová
Anotace: to se občas stane
Onehdy jsem po ránu
před zrcadlem stál
probuzený po flámu
sebe jsem se bál
Co se onen večer stalo
slyšel jsem jen vyprávět
vypil já jsem co se dalo
nebylo co závidět.
Z chlastu jsem pln přesvědčení
divné tance předváděl
tohle nikdo neocení
jak já jsem tam dováděl
Z židlí v ruce jsem se kroutil
svůdně jsem jí objímal
sex jsem po ní potom loudil
k pláči jsem se dojímal
Tak to se mi tenkrát stalo
od těch dob už ani lok
prý to všechny hodně vzalo
teď piluju tance krok
Přečteno 475x
Tipy 23
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Holis, Iva Borecká, okapovaroura, Myrja, abcabcabc, Romana Šamanka Ladyloba, saddova, Bíša, labuť, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)