Anotace: ....aneb,když máte doma bordelářku...
Milá Anežko,skřítkové z tvé tašky to tak nenechají.A já skřítky znám,pozvou tě dovnitř a ty budeš uklízet a uklízet a uklízet...
13.10.2008 14:10:00 | Květka Š.
..jeje,souhlasím s labutěnkou..bude hůř..u nás nebrečely jen aktovky..řvou celé pokoje..
13.10.2008 13:38:00 | igniss
...nechci brát iluze...ale možná bude hůř :o))...vlastní zkušenosti uplynulých let..:o))
13.10.2008 13:24:00 | labuť