Anotace: ........Účel světí prostředky: ...................................."Čaki" má rád ptáky, ....................................ale jenom straky... ....................................ve Strakovce bydlí... ...................................miluje svou židli.
cha cha :-) a má to:-) ty jsi neuvěřitelní...bóóóže...a ať mi teď nikdo neříká, že to není pravda...jsou tam všeci jedna banda...měli by si vlést kažedý do svého zadku...a ...ZMIZET prostě... plonk...
28.10.2008 18:23:00 | Lady Carmila
Perfektně jsis mu to nandal, Brusinka je stále nezralej. Napsal jsem o něm obdobnou ptákovinu asi před dvěma a půl lety a domníval jsem se, že rychleji prozře a pochopí, kde by měla být v politice, vzhledem k názvu a programu strany, za níž "válí", jeho parketa.
(http://www.sweb.cz/vladaspada/POEZIE/LEGRACKY/AGITACNI/Brusinka-nezrala-je-zelena-az-ona-uzraje-tak-zcervena.htm)
27.10.2008 00:40:00 | Špáďa
S Zelenými na louku,
aby bylo na mouku,
nechat je tam šťovík pásti,
aby měli postoj jasný.
ST a 1*,dobře jsem se při čtení pobavila.:o))
26.10.2008 16:09:00 | střelkyně1
Topolánku Topolánku,
už máš asi na kahánku.
Díky tobě Kalousku,
máme jenom na housku.
25.10.2008 23:48:00 | Jan na Druhou
touché!!!!
chechtám se tu jak blázen:-)))
díky za ten útok
na bránici
blázní jsou ti
politici
25.10.2008 21:41:00 | Mbonita