Noční procházka
Anotace: Básničky pod psa
Noční procházka
Při noční procházce v jeteli
chlapec se na dívku tetelí.
Pod hradbou nebeských světel
zvalchují spolu ten jetel.
Přečteno 469x
Tipy 3
Poslední tipující: Weylin, abcabcabc
Komentáře (1)
Komentujících (1)