Finanční
Anotace: Pointa patrně příliš nepřekvapí.
Poctivě dělím plat na poloviny,
tak abych vyšel akorát,
abych moh pít bez kocoviny
a jíst jen, co mám rád,
tak abych přežil v dnešní době,
abych žil život vyváženě,
pět procent patří sobě
a zbytek patří ženě.
Přečteno 523x
Tipy 15
Poslední tipující: Gabrielle, Lenni, Terulienka, Jean89, fasf, lavec, Holis, drahý, kleopatra.sedma, Květka Š., ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)