Rytíř
To brnění je docela těžký
budu mít problém
vyhoupnout se do sedla svého oře
říkám si
a širokoúhle se rozhlížím
po kamarádech z Metrostavu
bohužel
polední pauza se od rána protáhla
Mám fakt pěknej meč
parádně jsem se ho naučil
na první pokus
zasouvat do pochvy
i když ze začátku jsem si
málem uťal hlavičku
sám sobě katem
Dívám se na slunce
a určuju čas
(13hod 22min 41sec)
na hodinkách s emblémem draka
co nosím na obou zápěstí
se mi nikdy nedaří čas poznat
ten drak mi pořád začuzuje sklíčka
Pomodlím se
(svými slovy s absencí boha)
vyčůrám
(je mi fuk jestli mi zrezaví
železné pláty na nohou)
plně odhodlaný
s květnatou statečností
i veškerou naivitou
vyrážim bojovat
s lidskou blbostí
Přečteno 529x
Tipy 22
Poslední tipující: BArBArKO, drsnosrstej kokršpaněl, NikitaNikaT., abcabcabc, Holis, Sandra_T, Lucie Teru, fasf, Aťan, WhiteSkull, ...
Komentáře (6)
Komentujících (5)