Anotace: E!Estéti snad prominou
Sedím-li, to nikdy není
podle přání zadku mého
nýbrž ducha, který mění
židli podle vkusu svého.
Co on chce, to mnoho není,
na židli jen styl si cení.
Její účel nechá s klidem
beze zloby prostým lidem.
Christian Morgenstern - Estét
no, tak jsem si vzpomněla a oprášila paměť.))))
no a k básni. je taky taková rytmická jako oddechování lokomotývy.)))) jojo. hezké.
11.01.2009 21:30:00 | Já Esther Ruth