NEBO ŇA VYPERE
:-)
No láska,ta moje
Teď už je zralá
Už ji mám celý den
Manželka stará
:-)
Bříško jak dýňu
Mám novu tchýňu
Tchán nikdy nebyl
Prý to byl debil
:-)
Frajer co s ňu
Teďkom žije
Z jejích prachů
Enem tyje
:-)
Do roboty nechodím
Bo se pro ňu nehodím
Tchýňu tu ochočím
Na pivo zaskočím
:-)
Za chlapama
:-)
Tož fčil ja fakt nevím
Co ta tchýňa urobí
Když tu nikdo nerobí
Půjčí si prašule
:-)
Nebo ňa vypere
:-)
Přečteno 391x
Tipy 32
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Manon.H, abcabcabc, Kristine Clary-Aldringen, Štěpina G, jita.1965, Holis, Maura, střelkyně1, Mario de Janiero, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)