Anotace: co se do větších dílek nehodilo
Sbírka: Víčko od plechovky na sny
děkuju
jak už jsem ťuknul, posbíráno z papírků a přepadů jiných mých povedených/nepovedených básniček; ještě tam něco mám... a některé věci nemá cenu rozmělňovat, tak možná někdy přihodím pokračování (jen jestli mi přijde, že to bude za trochu stát)
06.02.2009 20:31:00 | drsnosrstej kokršpaněl
ST!! úžasně vtipné..tak na tohle jsem dneska čekala:-) fakt supr...
29.01.2009 14:25:00 | Lady Carmila
dobrej nápad člověče, nic se nevyhodí, všechno se zpracuje:)) parádní!
29.12.2008 22:34:00 | Squat_the_world
Pěkné vystřihovánky :-)) To co se do jednoho díla nehodí se krásně vyjímá ve druhém..je dobře že na to myslíš ;-)
27.12.2008 22:52:00 | Chancer
No mě to přijde spíš pěkně hořké, ale...to už jsem já no...
tím neříkám, že to není hezké, protože je: )
27.12.2008 21:26:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková