Štědrovečerní
Na Štědrý den spolu s Jirkou
těším se jak blbeček
nenápadně škrtnu sirkou
a zapálím stromeček
Z požáru je soused v šoku
radostí se tetelím
Vánoce jsou svátkem roku
a musej bejt veselý!
Přečteno 477x
Tipy 1
Poslední tipující: Yfča
Komentáře (2)
Komentujících (2)