Anotace: nechtělo se mi to dát mezi nemoce. . .
je,tohle bys měl aktualizovat.....dnes je to aktuální...
jen změnu názvu...bych doporučila ...
08.12.2009 14:08:00 | kuskus pruhovaná
Nejlepší je se vypotit na cizím těle :-))
22.01.2009 22:20:00 | JaniHani
Dobrá rada.Ve dvou jde vše líp.
Jeden den to je však málo,
alespoň tři by to chtělo.
09.01.2009 12:21:00 | s.e.n
... věřím, že s Tebou by bacil rázem zmizl... :o) Moc Ti děkuji, až mám skorem slzu. Ač téměř drkotám zuby, celé tělo mě bolí... tohle mne zahřálo a bolesti na malou chvílu zahnalo. Díky Ti, za to pusu a velikánské objetí do dálky Ti posílám... tak otevři okno, ale jen na maličkou chviličku, ať nechytneš také kašel, či rýmičku... Už letí(m)!
09.01.2009 12:12:00 | NikitaNikaT.