Triffi, z Japonska ne, ale mám pocit, že spíš z té kuriozitky, o níž psal Psavec...(ale to už nějaký čas bude)
26.01.2009 00:07:00 | Jaromila
Tohle mi připomnělo film Gejša. Tam se s tímhle artiklem obchodovalo celkem čile. Nevzala jsi si inspiraci z Japonska? :)))
25.01.2009 20:37:00 | Triffid Kolbe
Není to tak dlouho, co jsem si dal na blog kuriozitku, že jedna děva vydražila panenství za v přepočtu 80 milionů kaček. Nabídl jí to nějaký australský podnikatel.
23.01.2009 23:54:00 | Psavec
ani né tak hloupý jako spíš dement. udělat z holky k***u hned při její první možnosti..
ale ona si na tom má stejnou vinu, když se prodává. pannen si vážím, k***y nesnáším.
23.01.2009 21:34:00 | melancholik