Opice a kyblík
Anotace: Opice najde kyblík a dá si ho na hlavu...
Na zápraží stojí kyblík,
nechal ho tam pan Ždiblík.
Opice tam přišla
a pak ho tam našla.
Měla špatnou náladu,
dala si ho na hlavu.
Za opicí letí kos
a zpívá si pro radost.
Opice si chce kyblík sundat,
nejde jí z něj hlavu vyndat.
Opice křičí: "Jejeje,
maminka se ze mě pomněje.
Přečteno 747x
Tipy 9
Poslední tipující: Iv, Holis, Kapka, Nechoď k ní zezadu, kleopatra.sedma, lumek
Komentáře (8)
Komentujících (8)