Anotace: Opět ze soustředění. Zavedli tam politiku a politické strany a to mě donutilo vyjádřit, co si myslím o politicích. (Jo, jo, politologie ;-))
Krátká báseň, bez hloubky, s dětským rýmem a má 11 tipů a 5 komentářů (bez mého). Co jen k tomu dodat. Tohle je zvláštní server.
06.04.2009 21:12:00 | balaam
musim suhlasit s prvym komentarom,politici mozog uz davno stratili (mozno este v desttve)
24.03.2009 19:30:00 | Terulienka
no... já myslím, že ti co šli do politiky už ten zdravý rozum neměli, takže politika za nic vlastně nemůže :-D
24.03.2009 15:22:00 | Maro Deives