Sparta
Anotace: Nechci se dotknout fandů slavie ale radši to nečtěte
Sparta to je super klub,
ve fotbale i v hokeji.
Buď střílí do branky puk,
a nebo Europass z velkého vápna střílejí.
Já fandím jí od tý doby,
snad co na svět vzešel jsem.
Jak za ní střílím góly,
ale je to jenom sen.
Ale když Řepka nastartuje,
a na kameru vyletí,
tak pomalu se připravuje,
že ze Sparty poletí.
A to je ta naše Sparta,
Sparta ocelová.
Je to skvělejch lidí parta.
Je to ligy poleva.
Přečteno 631x
Tipy 15
Poslední tipující: boomslang, Bíša, jedam, Holis, takova, dropik, Tlustoprd, Aghata Christie, Rbb, Hazentla
Komentáře (9)
Komentujících (8)