Anotace: Taková vtipná báseň, kterou jsem psal narychlo mojí kamarádce (měla napsat do školy báseň o strašákovi):Đ. Snad se vám bude líbit!
Dík, už jsem to opravil :), psal jsem to asi v deset večer... A jinak... Tohle není vůbec moje první dílo, dal jsem to sem hlavně na zkoušku!
22.10.2005 16:27:00 | Anxiety
Tvá básnička má nádherně mladistvou šťávu a vtip,jen prosím pozor na hrubky,trochu to kazí dojem,člověk se občas překlepne,ale ty toho tam máš moc.(potkroví,sýpal,stichli,vánošních)
Můžeš to snadno opravit.
Každopádně se mi velmi líbila.Jen tak dál.
22.10.2005 07:24:00 | Guču
Jo je to v pohodě....nepíšeš vůbec špatně. Jsem docela zvědavý na tvoje další díla. Měj se a vítej na Literu. ČuzzzzzzZ
21.10.2005 19:48:00 | Ahimsa