Co vše může způsobit zauchovytahání
Anotace: aneb cesta tam a zase zpátky
Vlivem vytahání z levé
strany pravého ucha
od jedné dívky plavé
jež byla slepá i hluchá
kácím sebe i pár židlí
a padám do propasti mdlob
kde samé peklo sídlí
již od těch dávných dob
"Haló pane, kam letíte?"
"Ále tuhle padám do pekel!"
"Nerozumím, anglicky umíte?"
"I´m flying to the hell!"
"No jistě, jistě, ale chyba
to musíte trochu víc doleva
to ucho, jeho pravá strana!
poslouchejte má slova libá
a chyťte se lana!"
"Děkuji vlídný muži
že zachránil jste mi kůži!"
"Za málo jen,
však teď ucho sem!"
Vlivem vytahání z levé
strany pravého ucha
v jedné propasti tmavé
ztratil jsem svého ducha
a teď už fakt nemám ani tucha..
Přečteno 382x
Tipy 7
Poslední tipující: J.U. Ray, abcabcabc, enigman, jedam, hanele m.
Komentáře (2)
Komentujících (2)