Psí kusy II
Anotace: další várka drobných štěků
Sbírka:
Žvatlárium
Něžné pohla... zení
***
Přejela milému citlivě po líčku -
bohužel dost kvapně
a hranou malíčku.
–
Stravu mu dávají,
v infuzním balíčku.
.
.
.
Animátorovo trauma
***
Žádná postavička
které jsem tužkou vdechl život
neměla
všech pět pohromadě...
.
.
.
Železný zdraví
***
nejdále jsem hodil tyčku,
po pukavci na hniličku,
byl to však hod vítězný,
teď –
zdraví mám jak
železný
.
.
.
.
Perla
***
Ukažte rypáčky!
–
Dobrý,
házím.
Přečteno 592x
Tipy 42
Poslední tipující: Lea Aura, Noc17, Lorraine, Severka, Ctěný pán, Squat_the_world, labuť, 6thSun, Bíša, Actafool, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)