tiše tiše plíží se klišé
Anotace: inspirovala jedna intelektuální odpověď... chi a chi a chichichi
Sbírka:
Úlety
tiše tiše
plíží se klišé
peklo si zapomnělo bačkory bylo to právě v neděli
a nebe zrovna k ránu mělo pěknou ránu
to když vylezlo z postele
a mělo cucfleky po těle
očistec se smál, a jen tak si pohvizdoval
o klišé co barvu má nahatou
a že ho pozvalo zrovínka na pátou
se smát
Přečteno 431x
Tipy 16
Poslední tipující: Unyle Pěl, Markéta Hl., TAORA3, Lota, Mbonita, BARBYE, NikitaNikaT., Zpátky, toužím.jít.dál, voedor, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)