ZVÍŘE
Anotace: .........
Sbírka:
TAK
Říkají, že nejsem chytrý,
přesto umím dávat pac,
snad můj úsudek je bystrý,
jmenuji se Bonifác....
V poklusu jsem bez ustání,
i tak dlouho žiju,
salát si dám na snídani,
ve vyhřátém teráriu...
At jdu tam, či tamtím směrem,
metr je hned kilometrem,
vteřina se stává rokem,
vždyt svět vidím želvím okem....
Přečteno 540x
Tipy 18
Poslední tipující: PIPSQUEAK, JED, mexx, kuskus pruhovaná, ziriant, Isquieasuus, sluníčko sedmitečné, Agniezka, al-pacino, Psavec, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)