Pořád mě hladil a drbal
hezky na mě mluvil
na rypák mě líbal
všude se mnou chlubil
měli jsme krásný vztah
víc než přátelé
nevnímal můj hrozný pach
i on byl při těle
trvalo to zhruba rok
pak cítila jsem změnu
včera už měl ruce v bok
a já už nešla k němu
lásku lidskou
můžeš mít jen chvíli
sice je moc hezkou
ale nemá mnoho síly
a pak přišel ten den
koukal cítila jsem líh
vytáhli mě ven
a do krku mě pích
tak toho se ti chtělo
byla jsem jen prase
sežrat moje tělo
a někdy za rok zase