to mi připomíná mě:D ja sjem taky hodně ukecaná..:D:D St..dobře ste to vystihly
10.07.2009 11:57:00 | Lady_Mucik01
:-)))..ahááá, tak proto ty píšeš na Modrásky..
..se tady dostaneš ke slovu..čas od času :-)))
07.07.2009 21:27:00 | isisleo
No, já mám takhle ukecaného bráchu. Tomu když chci něco říct, tak musím využít chvilky, kdy se nadechuje k další větě, a skočit mu do řeči. Což je ošklivý zlozvyk, samozřejmě.
04.07.2009 10:32:00 | divoska_jaja