Pozdrav (Psavcovi do Tuniska // ať se mu tak nestýská)
Anotace: Nevím přesně, zda je Psavec zase ve svém oblíbeném Tunisku, ale tímto jej za Liteřany zdravím.
* * * * * * * * * * *
Vsadím se, a bez risku,
že na písku v Tunisku
zadřeš další propisku,
cumlaje ji u pysku:
Leže v žáru na matraci
a nemaje žádnou práci
píšeš jen tak pro legraci
verš do písku...
¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ On se ztrácí?!
Nedbaje ni na krasopis,
piš ho raděj na časopis
či na kůže mladých šelem,
co tě inspirují tělem.
Za týden je vysyp z kufru,
sem na stránky Literu,
vytáhni je pěkně z pufru,
dej nám sem tu nádheru!
Přečteno 392x
Tipy 17
Poslední tipující: hašlerka, sei to do, Elza511, divoska_jaja, Bíša, Mbonita, Psavec, Radek.oslov.Šafárik, Juraj Hrom, Gudula, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)