FÁTUM
Anotace: ...bít se je třeba,být wayward/vzpurný/
***
Koliko osudů prošlo
málokterý pozastavil
na znamení
přikrčen
nevšímavě pádil dál
někdy jsem i já utíkal
však fátum nedohnal
už se nevrátí
zbytečně čekat
chytit si další
naskočit na vlak
to ještě zkusím
hups
nemám nohy
drápu se rukama
přece to nevzdám
šmik
dveře se zavírají
ručičky nemám
žuby už dávno
šakra
hlavu ještě mám
hodí se na špalek
dopsal jsem vážení
budu přemýšlet
co s tím udělám
až na to příjdu
zprávu vám dám
to přísahám
***
Přečteno 416x
Tipy 41
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Pája Black, 5thelement, Aliklat, kuskus pruhovaná, Isquieasuus, Radek.oslov.Šafárik, labuť, Markéta G., Agniezka, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)