Anotace: Sranda, ale varování vskutku vážné. Nikdy si totiž nevybereš dobře! Vždycky zůstane pocit, že by to mohlo být jiné, lepší ..?
Sbírka: Vodácké
..a já husa chodím jen na koupaliště s dlažbou ....to jsem se o dost připravila ...
19.08.2009 14:34:00 | kuskus pruhovaná
Kdepak. To nekdo rozpalenou Dolly tahl k vode, by se ochladila. :-)
13.08.2009 03:43:00 | northcarolina
rýhy, rýhy..tak Ti díky za radu,
jak najdu toho,co dělá tu parádu?? :-)))
11.08.2009 23:43:00 | trenérka
Odlehčená a celkem příjemně, a je to pravda, jsou ženy, co tam opravdu musí...:)
11.08.2009 09:08:00 | Dota Slunská
Byl jsem ne téže pláži se ženou / mojí /a ptala se mě, co ty rýhy znamenají, ani já to nevěděl, teď už vím, byl tu romantik. Až v 10 vstane, řeknu jí to :-)
st
11.08.2009 06:41:00 | Kars