Máme doma kluka
a pořád chce na hřiště
pro mě jsou to muka
odkládám to na příště
mám fóbii ze všech skluzavek
a hrůzu ze všech hřišť
támhle letí pohlavek
brečí malý svišť
maminkám zvoní telefóny
zapalují cigáro
a bokem městské zóny
užívají leháro
a jako vždy za chvilinku
maj mě všichni za maminku
rodičové spolu klábosí
všude smíchu kolem
děti spolu zápasí
a já zůstávám tím volem
stavíme si všichni hrad
utírám všem nudle
u houpaček se chtěj prát
ukazuju tůdle