Posedlý šváb
Jsem šváb malý, rád mám pivo,
kde mě najdou, tam je živo.
Špínu všude, úzkou škvíru,
rád se množím, neznám míru.
Praskají mi nožky krovky,
proč já lezl do pohovky.
Sedí si tu velké tělo,
ke zdraví mi nepřispělo.
Křiví se mi tykadélka,
velká váha, šířka, délka.
Já potkal paní macatou,
teď hlavičku mám placatou.
Deratizér není v domě,
přesto už je skoro po mně.
To šváb s hladem neuvítá,
zabila mě obezita.
Přečteno 497x
Tipy 11
Poslední tipující: Koskenkorva, Kapka, Hloupá Květinka, jedam, Maro Deives, divoska_jaja, Bíša, hanele m.
Komentáře (5)
Komentujících (4)