Jééé...to je moc hezké a taky máš pravdu, pes člověka nikdy nezklame a ještě je s ním legrace, to lidé často zklamou jeden druhého ale pes ne, ten zůstane věrný svému panu.))
30.06.2010 12:21:00 | carodejka
pěkná psí básnička ale oni jsou naše štěstíčka ...bez nich by byl svět chudší o tu věrnou psí duši.
Jak jinak..ST.
29.09.2009 12:46:00 | Acham