Anotace: Churry s gabkinem si na srazu v Počátkách 2009 zablbli na place jako za mlada. (Za hodně mlada, hvězdičky přes celou obrazovku nebylo potřeba.)
ty, jo...tak já jsem fakt musela přemýšlet, co jsme v dětství skákávali.k čemu vy mě tady ještě nepřinutíte..asi se zhodím, ale první mě napadla GUMA..
06.10.2009 09:39:00 | trenérka
Dík za zastavení a potvrzení autenticity. Jednomu z vás možná zůstal její rukopis...
Ale určitě zůstal v Počátkách!
06.10.2009 01:01:00 | Špáďa
Jé, tak tuhle jsem taky vlastně četla skoro teplou :-) a uváděnou situaci si přesně vybavuju :-)
05.10.2009 16:21:00 | Štěpina G
Tak mě napadlo, že by to mohlo být pivo! Dědovi jsem ho na pole nosil, babička mi říkávala: Skoč dědovi pro pivo! a že ho dneska raději slopu, to nemusím zdůrazňovat.
05.10.2009 09:48:00 | Zasr. romantik