Osvícení
Marně pátrám po příčině
svojí nepochybné smrti,
hlava má je jako dýně,
myšlenky mi mozek drtí.
Neb mám duši optimisty,
doufám, že mě trefí šlak,
nebo kulka teroristy,
či mě srazí náklaďák.
Tu jsem protrhl tmy clonu,
dosáhl jsem osvícení,
že příčinou mého skonu
je vlastně mé narození.
Přečteno 537x
Tipy 5
Poslední tipující: Charibeja, divoska_jaja
Komentáře (1)
Komentujících (1)