A1
Anotace: Problémy s papírem
Hmm, čistá role papíru,
šířkou přesně na míru,
leze mnou - ne však velkou rychlostí,
avšak když mne opustí,
šmouha hnědá na ní zeje.
ona šmouha - ta se špatně meje.
A proto s ní na papír.
Pravda odvěká a je to zlé,
zde není nic oplzlé.
To jen já - tiskárna - netisknu správně.
Přečteno 439x
Tipy 1
Poslední tipující: Rootness
Komentáře (2)
Komentujících (2)