SLON
Anotace: Po delší době mi múza vtiskla polibek na čelo :)
Sloní láska velká je,
dosáhne až do ráje.
Kde však najít tu svou krásku?
Způsobí to slonu vrásku.
Když tak o tom přemítá,
jídlo potom odmítá.
Cítí se být totiž tučný,
když pak kráčí je moc hlučný.
Tak žádná si jej nezvolí!
Přijímá to s nevolí.
Nařídil si dietu:
Ať je pěkně ku světu!
Bude běhat, skákat, tančit.
Z hubnutí se může zjančit.
Po nějaké době
řekl slon sám sobě:
„Tohle je už nad mé síly,
ze vzpírání hrozí kýly.“
A tak nechal sportu snah,
přestal si i všímat vah.
Vykašlal se na bruslení,
načež přišlo rozuzlení:
Namluvil si sloní dámu,
rozešli se někdy k ránu.
Tak slon poznal hned
růžovější svět!
Přečteno 1021x
Tipy 26
Poslední tipující: PIPSQUEAK, ewon, vojtaz, kleopatra.sedma, Paulus Septimus, divoska_jaja, Nergal, Zpátky, Linda Etschyick, Holis, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)