Vývin
Anotace: nebo spíše degradace?
Bývával jsem hodným dítkem,
na Vánoce zpívával,
přípitkem teď oháním se,
pořád bych jen nadával,
kdybych aspoň místo chlastu,
své rodiče vyznával,
nebyl by důvod abych se,
k trestným činům přiznával.
Přečteno 519x
Tipy 4
Poslední tipující: Okřídlená Lištička, Bíša, susana načeva, Elisha
Komentáře (3)
Komentujících (3)