Digitálny vesmír..
Digitálny vesmír zanechám číslam a
odlietam hľadať - čo? kam? možno Ty sama
vieš a ak nie, asi tušíš, že mimo čas
dostať sa chcem tam, kde nevošiel nikto z nás
digitálny rozum zahodím neviemkam
nechcem sa podriadiť logiky podmienkam
kde nula rovná sa jedna polovica
(je v polke číselnej osi, tá opica)
predvekú logiku - presnú a bez kazov
v pôvodnom vesmíre, pred Big Bangu skazou
nepoznám a preto pokúšať chcem sa
docieliť prienik do pratmy pralesa
štartujem z Luny, tá vie o čom píšem
ak tušíš niečo viac?.. tuš.. čo najtichšie
Přečteno 402x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Psavec, Mbonita, toužím.jít.dál, labuť, Květka Š., CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)