Čísla mých snů
:o))
Raději Ti zatajím
čísla mých snů...
90-60-90
Tvých 75-60-79
zdá se mi pro jarní vlání
tak trošinku k pousmání.
Tvá čísla však
já důvěrně už znám,
jsou naší lásky
skromný velechrám.
Možná jsou kapku pod míru,
avšak já značně nad míru
jsem s nimi spokojen,
půvaby jejich opojen.
Znám tajemství Tvých oblin,
Tvá něžná zákoutí,
má duše se pro Tvé míry
vůbec nermoutí.
Jsem šťastný,
že milovat Tě smím,
pusu jako důkaz lásky
na nos Ti přilepím.
Pojď, má milá,
pojď si pro hubičku!
Dáme si jedno číslo,
jen tak, na rozcvičku.
:o))
Přečteno 685x
Tipy 28
Poslední tipující: ilona, Kars, TetaKazi, Pevya, divoska_jaja, Bíša, Mbonita, stravla, Zasr. romantik, hašlerka, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)