Fantazie
Anotace: Cítím se jak po nějakých dobrůtkách
V mžiku přesunout se do míst vzdálených,
kde vločky pálí a písek taje,
do lesů celých mražených,
kde napil by ses skleněného čaje,
do přímek stočených,
v nichž losos síru z rány saje,
do diamantů drcených,
kde člověk i lásku prodaje,
se podaří,
jen pokud vám fantazie život znetvoří
Přečteno 554x
Tipy 3
Poslední tipující: 4LJFilip, betmen71, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)